Sæsonen 2017 ved at rinde ud.

Sæsonen 2017 er ved at rinde ud, og det har været et fantastisk år. Der er blevet oprettet et udvalg, som skal være med til at varetage nye og spændende opgaver. Henover vinteren, vil der komme sociale tiltag som ikke omhandler golf, men det sociale i gruppen. Vi håber folk er frisk på spas og … Læs mere Sæsonen 2017 ved at rinde ud.

Ynglinge spillere til start i Klubmesterskaberme

I weekenden afholder Trehøje Golfklub klubmesterskaberne, hvor der er 3 ynglinge spillere som deltager. Sofie Møller Tobias Tang Jesper Dejlov Andersen Er de tre, som vil tage kampen op, og se om de kan komme med til søndagens finale runder.

Velkendt ansigt siger på gensyn

Nicolaj Knak er en fantastisk person og træner, som vi desværre kommer til at miste i Trehøje Golfklub. Da Nicolaj har valgt at prøve nye veje sammen med hans kæreste Pernille. Vi vil i ynglinge afdelingen ønske ham alt held og lykke i fremtiden! Du kan læse mere ved et tryk på linket:

Ny hjemmeside

Så er ynglinge gruppen klar med deres egen hjemmeside! – Hvorfor? Vi vil gerne gøre det nemt for folk at se vores aktiviter, og være en del af fællesskabet.